bezár
 

film

2020. 09. 29.
Az Amerikai Forgatókönyvírók Céhének díjkiosztóját egy hónappal elhalasztják
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az Amerikai Forgatókönyvírók Céhének díjkiosztóját egy hónappal elhalasztják Egy hónappal elhalasztja az Amerikai Forgatókönyvírók Céhe (WGA) a díjairól való döntést és azok kiosztását a koronavírus-járvány miatt.

A WGA díjátadó ceremóniát hagyományosan február közepén rendezik, 2021-ben azonban március 21-én tartják meg - tudósított The Hollywood Reporter a szervezők hétfői bejelentéséről.

A WGA általában a január 1. és december 31. közötti időszakban választja ki az egyes kategóriák jelöltjeit és nyerteseit, a koronavírus-járvány miatt azonban zárva voltak a mozik, elmaradtak a díjak odaítélése szempontjából lényeges vetítések, ezért a döntési időszakot 2021. február 28-ig meghosszabbítják.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Zsolnai György: Spoiler. Esszék a minőségi sorozatok világáról
Oláh Judit: Visszatérés Epipóba
Burhan Qurbani: Berlin, Alexanderplatz
Niki Caro: Mulan

Más művészeti ágakról

Interjú Vámosi Katalin operaénekessel, aki számára fontos az énektechnika, a magyar-, német- és franciaországi szakmai tapasztalatok és a családja
színház

Nem hűtlen ő, csak próbál kiigazodni Nem hűtlen ő, csak próbál kiigazodni
A Csapodárok című darabról
Mécs Anna: Kapcsolati hiba, Scolar, 2020


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés