bezár
 

zene

2021. 03. 10.
A játszma vége
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
A játszma vége A Bartók Tavasz 2021. április 7-én online formában bemutatja Kurtág György Fin de partie című egyfelvonásos operáját az Óbudai Danubia Zenekar közreműködésével.

A Fin de partie, azaz a Játszma vége Kurtág György egyetlen operája, melyet a Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek összeművészeti eseménysorozat keretein belül megtekinthet a közönség a MÜPA élő közvetítésében. Az alkotást eredeti francia nyelven, magyar felirattal kísérhetjük figyelemmel Frode Olsen (basszus), Leigh Melrose (bariton), Hilary Summers (kontraalt), Leonardo Cortellazzi (tenor) elődadásában, és nem utolsó sorban az Óbudai Danubia Zenekar közreműködésével.

A Bartók Tavasz eseményeiről további információk ezen a linken érhetőek el.

Fotó: Ruth Walz/MTI/MTVA

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Our New Orleans: A Benefit Album for the Gulf Coast
Az Ivan and the Parazol: Mást vártam című daláról
Interjú Baráti Kristóffal pályakezdésről, menedzselésről, külföldi lehetőségekről
A Nemzeti Filharmonikusok Fehér éjszakák koncertjéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés