bezár
 

film

2021. 12. 02.
Jön az ArteKino Filmfesztivál
ONLINE
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Jön az ArteKino Filmfesztivál A program keretein belül tizenkét filmet tűznek majd ingyenesen műsorra. A fesztivál teljes tartama alatt online érhető el.

Jó filmekből didergős napokon sem lehet hiány. A mostani körülményekhez és korlátozásokhoz idomulva az ArteKino most online, az otthon kényelmében várja virtuális látogatóit idén decemberben. A válogatott európai versenyfilmeket hat nyelven feliratozva láthatja a közönség. Most először az angol mellett spanyol, német, francia, olasz és lengyel feliratok közül lehet válogatni.

Az ARTE által válogatott alkotások célja, hogy keresztmetszetet adjanak a fiatal európai alkotók korábban csak fesztiválokon vetített filmjeiből. Az alkotások 56 %-a dokumentumfilm, de a platformon mindig is megfértek a nagyjátékfilmek mellett a zenei és egyéb művészetekhez kapcsolódó ajánlások is. A műsorban szerepel egyebek mellett Ivan Ikic szerb rendező Oaza című filmje vagy például a Nocturnal című angol dráma. Ukrán, német, belga, román és lengyel produkciók is várják a közönségszavazatokat.

A szavazás és a filmek előzetesei az ARTE oldalán érhetők el.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

film

Óda a merengő ifjúsághoz Óda a merengő ifjúsághoz
Joachim Trier: A világ legrosszabb embere
Gondolatok a 18. Verzió nemzetközi versenyprogramjának filmjeiről

Más művészeti ágakról

színház

Ideológia a máglyán Ideológia a máglyán
Sütő András: Csillag a máglyán – Kelet-Nyugati Alkotóműhely
színház

A kimondott szónak megint súlya lehet A kimondott szónak megint súlya lehet
Radnóti Zsuzsa Megmozdult irodalom című kötetéről
art&design

Hova tűnt a lakástextil? Hova tűnt a lakástextil?
Vélemény az idei Texhibition című kiállításról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés