bezár
 

film

2022. 10. 11.
Vilmányi Benett a Larry teaser előzetesében
Bernáth Szilárd filmje december 1-jén érkezik a hazai mozikba
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Vilmányi Benett a Larry teaser előzetesében Bernáth Szilárd bemutatkozó nagyjátékfilmje fiatalokat megszólító, társadalmilag érzékeny film, Vilmányi Benett-tel és Thuróczy Szabolccsal a főszerepekben.

A juhpásztorként tengődő, 21 éves Ádám (Vilmányi Benett) magának való vidéki fiú, aki szégyelli dadogását. Feszült, mégis meghitt hidegségben él egykor erőszakos, mára a vallásban menedéket lelt és megszelídült édesapjával (Thuróczy Szabolcs). Ádám egészen addig nem találja a helyét, amíg rá nem ébred, hogy a rapzene segítségével – Larry művésznéven – kifejezheti magát, és szembe nézhet a tehetetlenségből fakadó frusztrációival. Explicit, dühtől fűtött szövegeire felfigyelnek a helyi fiatalok, majd a neten váratlan mértékű népszerűségre tesz szert. Egy országos tehetségkutató lehet számára a kitörési lehetőség, ám ehhez előbb a kezébe kell vennie a saját élete feletti irányítást. 

A Larry (16) 2022. december 1-jén érkezik majd a magyarországi mozikba.

 

Forrás: Mozinet

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Mark Mylod: A menü
Ugrin Julianna és Vizkelety Márton: A döntés
Beszámoló a 10. Primanima Nemzetközi Elsőfilmes Animációs Fesztiválról
Grosan Cristina: Hétköznapi kudarcok

Más művészeti ágakról

Foci, vers, próza, gyerekirodalom
art&design

Gondolatok a Geometric Environments című kiállításról
Beszélgetés Sándor L. István könyvéről, Ács Jánosról, Máté Gáborral


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés