bezár
 

film

2023. 01. 15.
Sopranos tematikájú bár nyílt a Wesselényi utcában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az HBO Sopranos (Maffiózók) című sorozatának tematikájával nyílt bár a belváros szívében, a Wesselényi utca 32. cím alatt.

A Badabing Barban az utcafronton két plakát és angol nyelvű felirat, a belső térben egy egész falat betöltő poszter utal a Maffiózók című sorozatra.

Hétvégente DJ biztosítja az alaphangulatot egy igazi körutas kikapcsolódáshoz. A földszint kötetlensége mellett egy 40 fős galéria garantál teret születésnapoknak, céges csapatépítőknek, nagy baráti társaságoknak. A széles italválaszték és az atmoszferikus enteriőr mellett a bárba érkezők különböző akciókra is számíthatnak. A Badabing a vasárnapok kivételével minden nap látogatható, foglalni a bár facebook-oldalán lehetséges. Nyitvatartás: hétfőtől szerdáig 18:00–01:00, csütörtökön 18:00–03:00, pénteken és szombaton 18:00–04:00.

Badabing

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Priscilla a velencei filmfesztiválon
Defektes dinamikák a Kecskeméti Animációs Filmfesztiválon
Wes Anderson: Asteroid City
Szász Zsófi: nyílnak befelé ablakok

Más művészeti ágakról

Fiala Borcsa: Lepkebáb, Kolibri, 2023
Kertész Erzsi Hat sértett kísértet című könyvéről
színház

A sztyeppe illata című előadás a Fővárosi Nagycirkuszban
A miniszter félrelép a Városmajorban a Miskolci Nemzeti Színház színészeivel


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés