bezár
 

art&design

2023. 05. 23.
Műveljük kertjeinket!
Egy különleges Bukta Imre katalógus
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Augusztus 27-ig meghosszabbították Bukta Imre kiállítását a Godot Intézetben, melyhez most egy „közösségi” katalógus is készül.

A kiállítás 2022 novembere óta látogatható, azonban az igényekre reagálva a Godot Kortárs Művészeti Intézet most meghosszabbította a nyitvatartást és elkészítették a kiállítás katalógusát is. Az intézet szakemberei Buktával közösen dolgoztak a korlátozott mennyiségben elérhető kiadványon.

A katalógusban a kiállított művek reprodukciós fotói, a kiállítás enteriőr képei és elismert alkotók írásai mellett interjúk is megjelennek. Krasznahorkai László a vidéki élet tapasztalásáról, Sebestyén Márta a természetről és a fákról, Barabási Albert László társadalmi változásokról, Keserü Katalin a szakralitásról, Mészáros Blanka a vidékiség személyes tapasztalatairól és Korniss Péter az öregségről mesél.

Kép forrása: Godot Intézet

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Beszélgetés Majoros Áron Zsolt szobrászművésszel
art&design

Kóródi Zsuzsanna – Kusovszky Bea – Somody Péter kiállítása
art&design

Böszörményi István kiállítása a pécsi Nick galériában

Más művészeti ágakról

Az Atmosphere rendezvénysorozat első estje
Tárca Svédországból
Pólik József: Balcsillag


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés