bezár
 

art&design

2023. 09. 11.
Ingyenes galériatúrák is lesznek a Gallery Weekenden
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ingyenes galériatúrák is lesznek a Gallery Weekenden A nyolcadik alkalommal megrendezendő Gallerry Weekend nyitónapján, pénteken kiállításmegnyitók és tárlatvezetések, szombaton az egyéni látogatások mellett ingyenes galériatúrákra várják az érdeklődőket Budapesten.

"Egybefonva - A kapcsolódás dimenziói" mottóval rendezi meg idén Kortárs Galériák Egyesülete az idei művészeti fesztivált, amelyen a Deák Erika Galéria, az Einspach Fine Art & Photography, az acb Galéria, a Horizont Galéria, a Kisterem Galéria, az Inda Galéria, a Knoll Galéria Budapest, a Molnár Ani Galéria, a TOBE Gallery, a Várfok Galéria, a Vintage Galéria és a Viltin Galéria vesz részt - tájékoztatták a szervezők az MTI-t hétfőn.

Mint írják, a művészeti esemény szombati napján négy különféle útvonalú túra várja az érdeklődőket három időpontban, jelentkezni online lehet.

Az A túra az acb Galériába - Ember Sári (Galéria), Gecser Lujza (Attachment) és Szarka Péter (Plus) kiállítására, majd a Knoll Galéria Budapestbe, Ludmila Hrachovinova tárlatára kalauzolja a közönséget.

A Deák Erika Galéria 25. évfordulós kiállításáról indul a B túra, amelyben Annie Morris brit, Helen Beard angol és Kristina Schuldt német művészek alkotásait láthatják az érdeklődők. Az Inda Galériában 15 magyar képzőművész munkáit, míg az idén 15 éves Viltin Galériában Vető Orsolya Lia egyéni kiállítását lehet majd meglátogatni.

A C útvonal az Einspach Fine Art & Photography galériából indul Dezső Tamás kiállításával, ezután a Várfok Galériában Orr Máté és Rácmolnár Sándor tárlatát tekinthetik meg az érdeklődők.

A D túra találkozóhelye a TOBE Gallery, ahol Luzia Simons Németországban élő brazil művész alkotásaival találkozhatnak a részvevők. A TOBE Cabinet-ben Patel Rebelo indiai származású alkotó munkái, a Molnár Ani Galériában csoportos kiállítás, a Vintage Galériában Andreas Fogarasi bemutatója várja a közönséget, a túra a Szinyova Gergő tárlatával fejeződik be a Kisterem Galériában.

Az idei Gallery Weekend programsorozat központi gondolata a kapcsolódás - a művészethez, a körülöttünk élőkhöz és önmagunkhoz - áll a közleményben.
 

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Takáts Márton Tűnő időm nyomában című kiállításáról
Reflexió az azt beszélik az Orczyn kiállításra
art&design

Interjúk a Csontváry 170 kiállítás látogatóival
art&design

A golfesztétikum kritikai sajátossága Kristóf Gábor művészetében

Más művészeti ágakról

A Grecsó fivérek estje
Fiala Borcsa: Lepkebáb, Kolibri, 2023


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés