bezár
 

irodalom

2024. 05. 23.
Felhívás szak- és szépirodalmi szerzőknek
Magyar Szak- és Szépirodalmi Szerzők és Kiadók Reprográfiai Egyesülete
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Felhívás szak- és szépirodalmi szerzőknek A MASZRE (Magyar Szak- és Szépirodalmi Szerzők és Kiadók Reprográfiai Egyesülete) közleményt adott ki, amelyben felhívja a szak- és szépirodalmi szerzőket (fordítókat, valamint jogutódaikat), azaz a reprográfiai jogosultakat, hogy a 2023-ban Magyarországon megjelent műveik bejelentésével, valamint a kifizetéshez szükséges adataik közlésével járuljanak hozzá műveik nyilvántartásba vételéhez, a jogdíj folyósításához. 

Az Egyesület Felosztási Szabályzata értelmében minden olyan szerző, fordító, alkotó szerkesztő és jogutód (természetes személy) jogosult reprográfiai jogdíjra, aki 2023-ban, papíralapú könyvben vagy folyóiratban Magyarországon megjelent művét 2024. december 13-ig bejelenti. A megállapított reprográfiai jogdíjat a fenti határidőig folyamatosan fizetik. A kitöltött és aláírt adatlapot  e-mailben, az info@maszre.hu címen vagy ha erre nincs mód, akkor postán, a MASZRE 1062 Budapest, Bajza utca 24. címre várják. A jogdíj megállapításához szükséges regisztrációs lap megtalálható és letölthető a www.maszre.hu oldalon, a Műbejelentés címszó alatt.

prae.hu

Kép forrása: maszre.hu

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Tóth Júlia Éva volt a Kötetlenül sorozat vendége
irodalom

Hegymegi Flóra és Horváth Florencia beszélgetése a Kötetlenül sorozat keretében
Kovács Dominik és Kovács Viktor Lesz majd minden című regényéről
Kritika Kállay Eszter Vérehulló fecskefű című kötetéről

Más művészeti ágakról

A Present Eye Looking to the Past című kiállításról
art&design

Eperjesi Ágnes és Várnagy Tibor: TAVATE: lebegés című tárlata az acb Galériában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés