bezár
 

irodalom

2018. 08. 09.
Társművészeti szeminárium a JAK-táborban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Társművészeti szeminárium a JAK-táborban A József Attila Kör idén 30. alkalommal rendezi meg hagyományos irodalmi-művészeti táborát 2018. augusztus 29. és szeptember 2. között Szigligeten.

A 30. JAK-tábor új típusú workshopoknak is helyt ad, Ádám Anna képzőművész, jelmeztervező vezetésével a képzőművészet és irodalom kapcsolatát vizsgáló szeminárium indul Performatív Antológia címmel. A három egymásra épülő foglalkozásra délutánonként kerül sor, augusztus 30-án, 31-én és szeptember 1-jén. A részvételi szándékot a tábori jelentkezésben kérik feltüntetni, már leadott jelentkezések esetén utólag is van mód regisztrációra a jaktabor2018@gmail.com e-mail címen.

A limitált résztvevőszámra való tekintettel kérik a jelentkezők tényleges részvételét.

szövegtörzs

A workshop tematikája a következő:

Japánban, Nara városában, van egy botanikus kert, a Manyo, amiben az összes fellelhető növényt egy rövid vers kíséri. A botanikus kert tehát egyfajta három dimenziós antológia is, amelyben növények és virágok a versek. 

A Performatív Antológia workshop alatt a résztvevők szöveg-performerek lesznek, parcella-rendezők és kert-kurátorok egyszerre. 

A workshop minden tábori résztvevő számára nyitott. 
Mindenkit szeretettel várnak!

Fotó: Gray Box

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Szálinger Balázs volt a Költőim sorozat vendége
Kiszely Márk volt a Kötetlenül sorozat vendége
Bemutatták Márton Ágnes drámakötetét
Weber Kristóf Keringő című regényének bemutatója

Más művészeti ágakról

art&design

Kiállításkritika A kétely felfüggesztéséről
(Nép)mesék és kisebbségi diskurzusok Szegeden


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés