bezár
 

színház

2018. 11. 24.
Olaszországban turnézik a Recirquel társulat
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Olaszországban turnézik a Recirquel társulat Olaszországban turnézik a Recirquel újcirkuszi társulat, amely a Meztelen Bohóc című produkcióját mutatja be november 23. és 27. között Vicenzában és Rovigoban. A Magyarországon 2014-ben debütált egészestés előadás a társulat legmonumentálisabb darabja, amelynek századik előadására az olasz turné keretében kerül sor.

A novemberi előadássorozat különlegessége, hogy a közönség olasz nyelven tekintheti meg a produkciót, amelyet Vicenzában és Rovigoban négy alkalommal adnak elő.

Szkéné színház

A Meztelen Bohóc az utóbbi években bejárta többek között Franciaország és Izrael leghíresebb színpadait is. A darabot 2017 januárjában Cannes-ban több mint 2400 néző előtt adták elő, ugyanazon év februárjában pedig héberül is bemutatkozott Tel-Avivban, az Izraeli Operaházban.

A magyar közönség legközelebb december 3. és 31. között a Müpa Kultúr Kültér című programsorozata keretében találkozhat a Recirquellel: a társulat decemberben 26 alkalommal adja elő új előadását, A Kristály című produkciót.

A kép forrása a társulat Facebook-oldala.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

színház

Forgách András A játékos és a többiek című drámakötetének bemutatója
Üvöltő szelek musical az Eötvös 10-ben
Üvegcipő a Vígszínházban

Más művészeti ágakról

Roy Jacobsen: A láthatatlanok című regényéről
Kelemen Kinga kiállításának megnyitóbeszéde
Az év ódaköltője 2024 pályázat eredményhirdetése
irodalom

A Jelenkor Kiadó új költészeti kiadványainak bemutatója


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés