bezár
 

színház

2018. 11. 24.
Olaszországban turnézik a Recirquel társulat
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Olaszországban turnézik a Recirquel társulat Olaszországban turnézik a Recirquel újcirkuszi társulat, amely a Meztelen Bohóc című produkcióját mutatja be november 23. és 27. között Vicenzában és Rovigoban. A Magyarországon 2014-ben debütált egészestés előadás a társulat legmonumentálisabb darabja, amelynek századik előadására az olasz turné keretében kerül sor.

A novemberi előadássorozat különlegessége, hogy a közönség olasz nyelven tekintheti meg a produkciót, amelyet Vicenzában és Rovigoban négy alkalommal adnak elő.

Szkéné színház

A Meztelen Bohóc az utóbbi években bejárta többek között Franciaország és Izrael leghíresebb színpadait is. A darabot 2017 januárjában Cannes-ban több mint 2400 néző előtt adták elő, ugyanazon év februárjában pedig héberül is bemutatkozott Tel-Avivban, az Izraeli Operaházban.

A magyar közönség legközelebb december 3. és 31. között a Müpa Kultúr Kültér című programsorozata keretében találkozhat a Recirquellel: a társulat decemberben 26 alkalommal adja elő új előadását, A Kristály című produkciót.

A kép forrása a társulat Facebook-oldala.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

színház

Hazudjunk, hisz mire jó az igazság? Hazudjunk, hisz mire jó az igazság?
Gorkij-dráma az Örkény Színházban
színház

Örülünk A Harmadik Helynek Örülünk A Harmadik Helynek
Varázslatos játékok a Nyitott nappaliban
színház

Girl power Girl power
Jeanne d'Arc a Katona Kamrájában
Octopus az Ódry Színpadon

Más művészeti ágakról

Interjú Halász Glória filmrendezővel nyitottságról, szerzőiség és hitelesség egyensúlyáról, valamint az önmagunkba vetett hitről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés