bezár
 

film

2020. 03. 10.
Gyerek- és ifjúsági filmterveket keres a Cinemira
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Gyerek- és ifjúsági filmterveket keres a Cinemira A Cinemira Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál első alkalommal rendezi meg a Gyerek- és Ifjúsági Film Pitch Fórumot. A fórum célja, hogy a hazai forgatókönyvírók, írók és kreatív gondolkodók lehetőséget kapjanak a fiatal közönség számára írt film- és sorozatterveik bemutatására.

A pitchfórumra élőszereplős vagy animációs egész estés filmes terveket, illetve élőszereplős vagy animációs sorozatterveket várnak. A rendezvényen szakmai zsűri értékeli a pályamunkákat. A legsikeresebb forgatókönyvterveket a zsűri és a közönség is díjazza.

A beérkezett pályázatok közül várhatóan öt filmtervet és öt sorozattervet választanak ki. Mindenkinek öt perce lesz arra, hogy meggyőzze a filmes szakemberekből és gyerekekből álló zsűrit, valamint a közönséget a filmtervéről.

A jelentkezés határideje 2020. március 12. éjfél.

A fórumról további információk ezen a linken olvashatóak. 

Forrás, kép: Cinemira Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Pablo Larraín: Ema
Interjú Jancsó Dávid vágóval karrierválasztásról, a vágó megítéléséről és a tudatosság szerepéről
Andrew Rossi: Az igazság nyomában: Félretájékoztatás és az álhírek ára
Judd Apatow: Staten Island királya

Más művészeti ágakról

Papolczy Péter (William Shakespeare, Szabó Lőrinc): Hogyne szeretnélek? Szonettek három hangra, Tilos az Á, 2019.
Eszmefuttatás a iamyank Ensemble Live at CAFe Budapest lemezéről
színház

Shakespeare járvány idején Shakespeare járvány idején
Gyulai Shakespeare Fesztivál 2020


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés