bezár
 

zene

2009. 06. 02.
Ivor Novello díjjal tüntették ki Vince Clarke-ot
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ivor Novello díjjal tüntették ki Vince Clarke-ot Martin Gore után egy újabb (ex) Depeche Mode-tag részesült a könnyűzenei szakma legnagyobbjainak járó, rendkívül megtisztelő Ivor Novello díjban.
Vince Clarke majdnem pontosan 10 évvel egykori csapattársa után, 2009. május 21-én vehette át a szobrocskát „főnökétől”, Daniel Miller-től, a londoni Grosvenor House Hotel-ben.

Az Ivor Novello díjat azok kapják, akik maradandót nyújtottak zenei karrierjük során, és ezt kiugró lemezeladásokkal, vagy kimagasló előadásokkal is alátámasztják.

Vince Outstanding Song Collection-jáért kapta a kitüntetést, mellyel a Depeche Mode-dal, a Yazoo-val, és az Erasure-rel való munkáját ismerték el.

Gratulálunk, és itt említenénk meg, hogy a szinti-mágus lassan 25 éves formációja, az Erasure idén ősszel újból megjelenteti 1988-as klasszikus albumát, a The Innocents-t.

Kedvcsinálónak egy, átiratok formájában a mai napig visszaköszönő dal, ebből az érából:

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/dI258YlDVVA&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/dI258YlDVVA&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
nyomtat

Szerzők

-- Janurik János --


További írások a rovatból

„Határtalan Design”/ Design Without Borders a FUGÁban
A Bélaműhely koncertje a pécsi Szabadkikötőben
Recenzió Ábrahám Márta: Chaconne-kézikönyvéről

Más művészeti ágakról

Karácsonyozzatok velünk, vagy ússzatok haza az Örkény Stúdióban
Tóth Kinga AnnaMaria sings/singt/énekel című kötetének bemutatója
Denis Villeneuve: Dűne – Második rész


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés