bezár
 

színház

2021. 10. 28.
Mi a család?
K:özéletbevágó október 30-án
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Megérkezett a K:özéletbevágó következő része, ami a családdal, családpolitikával foglalkozik, október 30-án, 15 órától a K:antinban!

Téma: Családpolitika, családmodellek. Mi a család? Mik a női, férfi szerepek egy mai családban? Vannak-e még körülhatárolható szerepek? Ennek tükrében érvényes-e az anya nő, az apa férfi állítás?

Szkéné színház

A beszélgetés résztvevői: Pető Andrea, történész, az MTA doktora, kutatási területe a XX. századi társadalom és társadalmi nemek története, Hegedűs Emmett, transznemű gimnazista, Pásztor Tibor, társadalomkutató, négygyerekes családapa
Moderátor: Csepelyi Adrienn, újságíró

Részletek: http://katonajozsefszinhaz.hu/43472-k-ozeletbevago-a-behivo-es-a-katona-kozeleti-programja

A részvétel diákigazolvánnyal ingyenes, de regisztrációhoz kötött, az edu@katonaszinhaz.hu email címen! Felnőttek 1500 Ft-ért válthatnak belépőt, vagy 5000 Ft-ért támogatói jegyet.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

színház

Ön most Budapestet hallgatja Ön most Budapestet hallgatja
A Jurányi Ház Színház a város kísérleti előadás-sorozatáról
színház

Percek percegnek Percek percegnek
Simkó Beatrix: A kredenc a pincében maradt című előadásról
színház

Mire jó a dramaturg? Mire jó a dramaturg?
Dramaturgkonferencia Radnai Annamária emlékére

Más művészeti ágakról

irodalom

Határokon innen és túl Határokon innen és túl
Horváth Márk, Lovász Ádám: A határsértés technológiái: Alkalmazott filozófiai tanulmányok a poszthumán állapotról, Kijárat Kiadó / I.T.E.M. Alapítvány, Budapest, 2020.
Edgar Wright: Utolsó éjszaka a Sohóban
irodalom

Tanítanak-e a könyvek? Tanítanak-e a könyvek?
Kerekasztal-beszélgetés a tankönyvpiacról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés