bezár
 

film

2022. 06. 20.
Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből 
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből  Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.

Mint a The Hollywood Reporter felidézte, Ritche Aladdinja, amelyet 2019-ben mutattak be, több mint egymilliárd dolláros (380 milliárd forintos) globális jegybevétellel zárta forgalmazását.

A Herkules játékfilm első forgatókönyvvázlatát a lap szerint Dave Callaham készítette, aki a Marvel számára a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája forgatókönyvét írta. A Disney most további forgatókönyvírókat keres a produkcióhoz. A Herkules produceri feladatait AGBO produkciós cégén keresztül Joe és Anthony Russo végzi.

Az eredeti, 1997-es rajzfilm, amelyet Ron Clements és Jon Musker rendezett, a görög mitológiai hős történetét dolgozta fel: Herkulesnek meg kell mentenie az Olümposzt az alvilág istenétől, Hádésztől. A Disney egy sor korábbi animációs filmjének élőszereplős remake-jét készítette már el. Legutóbb Rachel Zegler főszereplésével Marc Webb forgatta le újra a Hófehérkét, amelyben Gal Gadot játssza a gonosz királynőt. A kis hableány élőszereplős változata pedig, amelyben Javier Bardem, Melissa McCarthy és Halle Bailey is látható majd, szintén jövőre kerül a mozikba.

 

Kép forrása: https://www.filmezzunk.hu/

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Mia Hansen-Løve: Bergman szigete
Michelangelo Antonioni: Nagyítás
Akira Kurosawa: Káosz

Más művészeti ágakról

A Kelet-Nyugati Alkotóműhely Felejtő című előadásáról
Vaktérkép
A CentriFuga utolsó koncertje a Fugában
Péterfy Gergely – Nagy Ervin: Robotmese. Lampion Könyvek, 2022


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés