bezár
 

art&design

2022. 12. 10.
10 napos karácsonyi vásárral készül a Foncière Art and Design Studios
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
10 napos karácsonyi vásárral készül a Foncière Art and Design Studios A Foncière Art and Design Studios december 12-től 22-ig zajló karácsonyi pop-up vásárán számos egyedi designtermékre és grandiózus festményekre is szert tehetünk.

A Foncière Art and Design Studios idén 10 napos karácsonyi vásárral várja a látogatókat Budapest egyik legpatinásabb helyszínén. Az Andrássy úti Foncière-palota földszintjén található műhelyek és a közös kiállítótér pezsgő pop-up store-rá változik, ahol közvetlenül a Foncière 6 alkotójától vásárolhatunk. A színes választékban megtaláljuk Dénes Petra Moholy-Nagy László Formatervezési Ösztöndíjas limitált szériás bőrtáskáit, valamint a CMD_Z brand alatt futó bőrhulladékból készült telefontokjait, kulcstartóit, kártyatartóit és kesztyűmadzagjait. A táskarajongók Duta Nicolette neoprénből hajtogatott termékeit is beszerezhetik, amelyek váll- és oldaltáskaként, valamint hátizsákként is hordhatók.

Ékszerekből sem lesz hiány: a munkáival többek között Münchent is megjárt Kecskés Orsolya ritmikus, texturált felületű arany-ezüst kiegészítői között brossok, karkötők, gyűrűk és fülbevalók is felsorakoznak. A színes felhozatalt erősítik a játékos Chuchu-felvarrók az idén Keszthely művészének megválasztott Schuller Máriától, az imádnivaló rikító árnyalatok pedig Varga Flóra kollázsaiban is helyt kapnak, aki a design és képzőművészet határán egyensúlyozó szettjeivel és sáljaival készül az érdeklődőknek.

És ez még nem minden: a vásárban megkaparinthatjuk Uzsaly Máron festőművész grandiózus festményeit, akinek alkotásaival nemsokára egy 6 emeletes, 80 szobás hotelben találkozhatunk a Comói-tó mellett. Az időtálló darabok mellett remek hangulattal várja a látogatókat az idén kétéves Foncière Art and Design Studios csapata. 

Fotó: A Fonciére Art and design Studios Facebook oldala

A karácsonyi pop-up store december 12. és 22. között látogatható. További információ a karácsonyi vásárról ezen a linken érhető el.
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában
Závorszky-Simon Márton képei a Vízivárosi Galériában
art&design

Under the Skin – Huminilowicz Vanda egyéni kiállítása a Keletben
art&design

Interjú Esterházy Marcellel a MODEM-ben tartott kiállítás kapcsán

Más művészeti ágakról

Szálinger Balázs volt a Költőim sorozat vendége
Karácsonyozzatok velünk, vagy ússzatok haza az Örkény Stúdióban
A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés