bezár
 

film

2024. 06. 04.
Rekordhosszúságú nyári fesztivál a Cirko-Gejzír moziban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Rekordhosszúságú nyári fesztivál a Cirko-Gejzír moziban Csütörtökön kezdődik a Cirko-Gejzír mozi 12 héten át tartó nyári Szánsájn fesztiválja: a programsorozatban a Cirko Film, a Magyarhangya, a Mozinet és a Vertigo elmúlt években bemutatott filmjei láthatók augusztus 28-ig.

Az előadások között lesznek magyar filmek (Larry, Magyarázat mindenre, Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre, Sátántangó), európai, ausztrál és amerikai vígjátékok (Táncterápia, Eszeveszett esküvő, Férfiak fecskében, Vendég a francia kastélyban, Palace Hotel), Berlinben, Cannes-ban és Velencében díjazott alkotások (A négyzet, Bergman szigete, Nincs gonosz, Bolti tolvajok, Nyolc hegy, Vezess helyettem), dokumentumfilmek (Bachmann tanár úr és az osztálya), történelmi és társadalmi drámák (Új világrend, Tiszt és kém - A Dreyfus-ügy, Sztrájk a gyárban, Mű szerző nélkül), illetve a Cirko közönségének legnagyobb kedvenceit (Szupernóva, A vendégek, Paterson) is újra meg lehet nézni.

prae.hu

A fesztiválon tematikus napok is lesznek: július 12. és 14. között francia hétvége, július 17. és 27. között pedig arany pálmás válogatás várja a nézőket.

A fesztivál vetítéseire a Cirko-Gejzír mozi normál jegyárain lehet jegyet váltani, illetve a Cirko bérletek is érvényesek, valamint a 30 év alatti nézők a 30 éves Cirko születésnapi ajándékául egész évben 30 százalék kedvezményt kapnak a teljesárú jegyből.

A fesztivál részletes programja a mozi honlapján található.

Fotó: https://www.cirkogejzir.hu

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Dev Patel: A Majomember
Csáki László: Kék Pelikan
Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap

Más művészeti ágakról

Kritika az Orfeo ed Euridice új felvételéről
(Súlyosan elfogult vélemény)
Kilenc szabad növény és Boszorkányok nyara – Recenzió Sánta Miriám és Sárkány Tímea 2023-as köteteiről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés