bezár
 

irodalom

2016. 06. 09.
A Pillangó Kiadó az Ünnepi Könyvhéten
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Pillangó Kiadó az Ünnepi Könyvhéten A Pillangó Kiadó könyvheti újdosnága, az Üvegfiú

 

Ganyi Károly: Üvegfiú

Csontkemény harc

 

Karcsi üvegcsontú, az orvosok két hónapot jósoltak neki, azóta felnőtt és igyekszik valóra váltani az álmait. Nem volt egyszerű az eddig megtett út, hisz teljes mértékben a szüleire és a családtagjaira van utalva, önellátásra teljesen képtelen, de a kitartása végtelen.

Megszámolni sem lehet, hányszor tört el a csontja. Nála egy-egy ártatlannak vélt nyújtózkodás lábtöréshez vezethet, egy tüsszentés könnyedén eltörheti a kulcscsontját. A vesekőműtétjeit kisebb hadseregnyi orvosi stáb végezte, minden végtagjára külön személyzet figyelt. Mégsem volt hajlandó keserűségében feladni, bár sokszor tűrőképességének a határán táncolt. Szerettei és saját állhatatossága, pozitív hozzáállása az élethez mindig előre vezették. Zenél, verset ír – no meg könyvet –, ő készítette, koordinálja és vezeti a Tégy jót! weboldalt, amellyel segít, súlyos beteg kisgyerekekért dolgozik. Megható és tanulságos története nekünk is erőt és útmutatást ad.

Ganyi Károly: Üvegfiú

Ár: 2790 Forint

ISBN 9786158007641

Keménykötés

220 oldal

 

A szerzővel 2016. június 12-én, 18 órakor a Könyvhéten, a Vörösmarty téren, a Nagyszínpadon félórás műsort szervezünk, melyben Ganyi Károllyal, az életéről, írásról, a könyvéről Kiss Kata, coach beszélget. A színpadi program előtt és után pedig a Pillangó Kiadó 61-es pavilonjában lehet vele találkozni, beszélgetni és dedikáltatni.

Üvefiú

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Mechiat Zina volt a Boggie: Költőim rendezvénysorozat februári vendége
irodalom

Az Élet és Irodalom Könyvtolmácsok című beszélgetéssorozatának első alkalma
Weber Kristóf Keringő című regényének bemutatója


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés